Kleuradvies en Analyse

Kleuradvies.

 

Waarom kiezen mensen voor kleuren? En waarom is er meer dan alleen wit of beige? En welke kleuren zijn te combineren? Allemaal vragen die opkomen als je eens iets anders wilt. In een dergelijke situatie is het belangrijk om je te laten adviseren, liefst door ons.

Je stelt jezelf vaak de vraag, kan dat geel bij dat groen. Past rood wel, wordt donkergrijs niet te somber? Het is een logisch gevolg van praktische en kosten besparende gedachten. Maar stel je nu eens voor dat we met een scala aan mogelijkheden komen. Miljoenen verschillende tinten en variaties aan kleuren. Je wordt knettergek.

Nee, dan gericht en aangepaste kleuren, die bij je kamer passen, Gewoon door te vragen en je verschillen te laten zien kunnen wij je overtuigen. Want we laten het zien. Geen concept, nee what you see is what you get.

schilderwerk 027

 

En dan komt ons vakmanschap om de hoek kijken. We kunnen je van alles vertellen, maar dat doen we niet. We adviseren. Je wilt de buitengevel van je bedrijfspand staalblauw laten verven. Is dat een goed idee? Dat ligt aan de benadering. De oude boerderij is gerestaureerd, je wilt Brabants okergeel en Rijtuigengroen. Past dat , combineert het met je omgeving?

Daar helpen wij je mee. En nee, wij lopen niet op plat getreden paden. We willen maar een ding, en dat is een goed resultaat voor jou.